Udprintet af https://grindsted-brande-give.city-map.dk/city/db/412502010203/erik-w-action-park

Erik W Action Park

Billedophavsret: Erik W Action Park

Skal der ske noget i ferien eller bare for sjov en weekend eller hverdag. Er du et helt selskab eller kun nogle stykker så er Erik W Action Park - stedet hvor alle kan slå sig løs, blive klogere, lære at samarbejde, holde et hyggeligt arrangement eller gå helt amok!Og uanset vejret bliver det sjovt. Flere af aktiviteterne kan afvikles indendørs i den store hal, så bare I er praktisk klædt på, får alle nogen spændende oplevelser at fortælle om.

Billedophavsret: Egon W Action Park

Pløk brudgommen, chefen,....eller hvad der nu bevæger sig. I paintball gælder alle kneb, bare det er overfor modstanderne. Men paintball er alligevel mere avanceret end som så. Vores store udendørs bane er indrettet med skyttegrave, halmballer, olietønder, masser af naturlige skjulesteder og perfekte bagholdspositioner. Den tilrettes i størrelse efter antallet af deltagere, så der altid er højpotentiel fare for at blive pløkket ned. Deltagerne bærer naturligvis det mest moderne sikkerhedsudstyr. Så den største risiko ved mødet med de avancerede kulsyre-pistoler er et blåt mærke - eller to! Spillet varer fra 2-4 timer, efter ønske. En adrenalin-givende oplevelse som kræver nerver af stål, snuhed, lumskhed, koldt overblik... og godt med trigger-kløe.

Billedophavsret: Egon W Action Park

Fart og tempo! Oplevelse og udfordringer! Grand Prix er det ultimative oktan sus, som bringer fartdjævelen frem i selv din gamle bedstemor. På vores store udendørs go-kart bane, liner vi op til et rigtigt motorløb med startpositioner, ternede flag og indledende heats. Alt efter alder og temperament vælger vi en go-kart type, som I kan magte, og så er det bare om at komme først rundt i svingene - og huske at bremse engang imellem! Alle kan være med. Hver deltager kører minimum 2 indledende heat, og de bedste kommer i finalen. Vinderne fejrer vi naturligvis med medaljer og champagnesprøjt.
Efter dagens udfordringer skal sulten stilles og dette kan vi bestemt også klare i Erik W Action Park. Du vælger selv menuen om det skal være hummer eller bare en grilpølse … Du bestemmer.

Kortoversigt
Søg